Mis je de regie over je leven?

Wij helpen je hierbij!

Wil jij leven, of het leven achterna blijven rennen?

 Voordat wij in aanraking kwamen met Veda, voelde het altijd alsof we iets te pakken kregen, maar het glipte altijd weer uit onze handen. Ken je dat gevoel? Alsof momenten van geluk, visie, vrijheid en vriendschap wel ontstonden, maar nooit een diepgaande en standvastige basis hadden. Wanneer de kennis en kwaliteiten van Veda diep tot je doordringen voel je dat deze momenten niet meer afhankelijk zijn van geluk of toeval.
Jij krijgt de regie hierover, je dwingt het zelf af.

Voor wie?

Ben jij klaar met bepaalde patronen in je huidige leven? Wil je af van dat onzekere gevoel? Wil je je niet meer vergelijken met anderen, maar uitgaan van je eigen kracht? En eindelijk het lichaam krijgen wat bij je past?! Een lichaam zonder pijntjes, geen overgewicht en vol energie.

Dan ben jij de persoon die klaar is voor Inner-Transition. Klaar om je open te stellen voor nieuwe methodes en technieken om jezelf te transformeren.

 • Voor iedereen die echt aan zichzelf wil werken
 • Als je opzoek bent naar meer balans en structuur in je leven
 • Wanneer je weer lekker in je vel wil zitten en dit zelf wil organiseren
 • Als je meer inzicht wil krijgen in jouw unieke pad

Wat kun je verwachten?

Tarieven

Inner-Transition

 • Inner-Transition A
  € 875,00
  Ayurvedische diagnose en voedingsadvies, 4x yoga, 4x PT, 2 massages, astrologie en meditatiecursus
 • Inner-Transition B
  € 525,00
  Zie Inner-Transition A, zonder astrologie en meditatiecursus

Ayurvedische consulten

 • Diagnose
  € 125,00
 • Voedingsadvies
  € 125,00

Yoga

 • 1 yoga les
  € 20,00
 • 10 Yoga lessen
  € 150,00

Massage

 • Marma massage
  € 95,00
 • 10 Marma’s
  € 850,00
 • abhyanga massage
  € 75,00
 • 10 Abhyanga’s
  € 650,00

Personal Training

 • 1 uur PT
  € 65,00
 • 10 uur PT
  € 550,00
 • 1 uur PT
  € 75,00
  voor 2 personen
 • 10 uur PT
  € 650,00
  voor 2 personen
 • Small group training
  € 85,00
  Max 4 personen
 • 10 uur sgt
  € 750,00
  Max 4 personen

Vedische Astrologie

 • Consult
  € 120,00
  van 70-90 minuten, inclusief geboortekaart
  levensperioden
  remedies en adviezen

Vedische Meditatiecursus

 • 5 consulten
  € 250,00
  van een uur
 • Afmeldingen binnen 24 uur worden in rekening gebracht.

Team

Ted van Lokven

Ted van Lokven

Eigenaar

Al ruim zeven jaar begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Met mijn typerend rustige stijl creëer ik vertrouwen en een band met mijn cliënten die veel dieper gaat dan alleen de begeleiding.

Het antwoord op mijn zoektocht naar geluk en gezondheid vond ik in mijn reizen naar India. Daar ontmoette ik mijn Guru. Hij heeft mij het pad van Veda en Yoga geopenbaard. Dit gun ik iedereen. Hopelijk mag ik je ontvangen, zodat ik deze kennis kan overbrengen aan jou.

Ik geloof niet dat mooie dingen ontstaan door te hopen. Mooie dingen ontstaan omdat jij het creëert. Ben jij zo iemand?

Maaike Erben

Maaike Erben

Yoga docente

Na een intensieve balletopleiding in mijn jeugd ben ik op zoek gegaan naar een manier van bewegen die bij mij past. Na wat omwegen vond ik dit zeven jaar geleden in yoga.

Yoga geeft mij balans in het dagelijks leven. Het zorgt voor innerlijke rust en veerkracht, juist in tijden van drukte met een chaotisch gezinsleven en een baan in een commercieel bedrijf. Toen ik vorig jaar via Ted in aanraking kwam met Ayurveda was ik direct geïntrigeerd en vanaf dit jaar ben ik gestart met een opleiding Ayurvedische gezondheidsleer. Ik ben ervan overtuigd dat Ayurveda kan helpen om in jouw unieke kracht te komen. Zodat ook jij een gelukkiger en gezonder leven tegemoet kan gaan. Hiermee hoop ik je binnenkort te kunnen helpen.

Narada Kush

Narada Kush

Vedisch leraar

De oudste bron van wijsheid is de traditie van Vedische wijsheid, die door alle tijden heen nooit aangepast hoefde te worden. Lang geleden kwam ze, door de ontmoeting met een spirituele leraar, op mijn pad. Met veel enthousiasme heb ik haar eigen gemaakt.

Als exponent van de Vedische traditie geef ik deze kennis door aan eenieder die er open voor staat. Mijn belangrijkste, praktische instrumenten voor Inner-Transition zijn: Vedische meditatie, Ayurvedische gezondheidsleer en Vedische
astrologie.

Nieuwsgierig, of misschien al een diep verlangen? Ik ben graag tot je dienst.

Valérie van Lokven

Valérie van Lokven

Backofficer

Een gelukkig leven leiden staat voor mij centraal. Dat gezondheid daarin een heel belangrijk element is kwam al vroeg bij mij tot inzicht.
Samen met mijn man Ted hebben we veel gesprekken over hoe wij het leven willen leiden en welke keuzes we daarin maken.

Zo is Ayurveda op ons pad gekomen en hebben wij daar onze leefstijl van gemaakt. Na een prachtige reis naar India en het starten van een gezin is het voor mij nu de tijd om mijn creatieve geest en facilitaire/hospitality ervaring in te zetten voor het Vedic Life Center.

Ik ben met name aan het werk achter de schermen maar de kans is groot dat ik je tegenkom in ons center aan huis.
De deur staat altijd open voor een kopje thee of een fijn gesprek.

AJ Buitendijk

AJ Buitendijk

Personal Trainer

Op mijn 28e ben ik mijn persoonlijke traject begonnen bij Ted. Mede door zijn holistische begeleiding ben ik in anderhalf jaar 50 kilo afgevallen. Zijn manier van werken zit volledig in mijn systeem na al die jaren. In combinatie met een aantal cursussen heb ik mijn manier van Personal Training en bokslessen geven ontwikkeld.

Ik ben een motivator voor eenieder die zijn weg naar gezondheid in wil zetten. Ik weet hoe het is om zwaarder te zijn, maar vooral ook hoe het voelt om fit en energiek te zijn. Dit wens ik iedereen toe. Het is voor mij een groot voorrecht om binnen Vedic Life Center jou dit gevoel te mogen geven.

Voor mij is veel mogelijk gebleken in het leven. Van een niet fitte jongeman met mentale struggles, naar een leven als DJ en plussize model. Wat staat er voor jou te wachten in dit leven?

Anique Reijnen

Anique Reijnen

Vedisch masseuse

Nadat ik enkele uitdagingen in het leven ben tegen gekomen, ben ik opzoek gegaan naar remedies die me daarbij hielpen. In deze zoektocht kwam al vroeg yoga op mijn pad. Dit is altijd blijven plakken, niet wetende dat dit onderdeel is van een complete leer; Veda. Hiermee heb ik kennis mogen maken in India, het land van oorsprong.

In India heb ik me verdiept in yoga en Ayurveda. Dit heb ik ervaren als zeer leerzaam en inspirerend. En wellicht dat ik jullie hier in de toekomst ook mee kan inspireren, na het volgen van de opleiding tot ayurvedisch consultant. Waar ik dit jaar mee ga starten. In India heb ik al wel mijn opleiding tot Vedisch masseuse afgerond. Masseren heb ik als erg helend ervaren. Een belangrijk onderdeel van de totale gezondheidsbenadering die Ayurveda te bieden heeft.