Wil jij in je maximale kracht komen?

Personal training

Bewegen met een doel.

Voel jij je niet prettig in een drukke sportschool? Is de motivatie vaak na 1-2 maanden weg omdat je er geen plezier in hebt? Wij bieden een manier van bewegen waar plezier en resultaat samen gaan. Kom lekker alleen sporten, met een vriend/vriendin of je partner. We stellen een programma op welke is afgestemd op jouw doel en je unieke lichaam.

Train jij liever in de buitenlucht? Rondom ons centrum ligt een geweldig natuurgebied. Een intensieve bootcamp, bokstraining of krachttraining komt daar met de aankomende lente prima tot zijn recht!

De trainingen zijn gericht op spieropbouw – behoud. Het belang van goed ontwikkelde spieren is essentieel met het oog op vetverbranding en flexibiliteit. Maar wist je ook dat onverwerkte emoties liggen opgeslagen in je spieren en overige weefsels? Door middel van krachttraining blijven je spieren en weefsels in een optimale staat.

Je lichaam ziet er gevormd uit, je vetverbranding en flexibiliteit blijft in tact en je emoties worden makkelijker verwerkt. Daarbij zorgt de variatie in de trainingen op conditioneel vlak ervoor dat je cardiovasculaire systeem onderhouden wordt.

Tarieven

 • 1 uur PT
  € 65,00
 • 10 uur PT
  € 550,00
 • 1 uur PT
  € 75,00
  voor 2 personen
 • 10 uur pt
  € 650,00
  voor 2 personen
 • Small Group training
  € 85,00
  max 4 personen
 • 10 uur SGT
  € 750,00
  Max 4 personen

Trainen en Ayurveda

Zoek jij al tijden naar een optimale manier van trainen?

Ieder lichaamstype heeft een andere benadering nodig. Ook als het om trainen gaat. Hier specificeren we de drie basis type mensen vanuit Ayurveda.

 • Een zwaardere basis bouw (Kapha type) heeft een hogere intensiteit en frequentie van trainen nodig. Dit lichaam vindt het heerlijk om hard te trainen en dit vaker te herhalen. De redenen hiervan zijn dat de spiermassa groot is, sterke botstructuur, heeft veel vocht en slaat makkelijker vet op.
 • Een gemiddelde basis bouw (Pita type) heeft een gemiddelde intensiteit en frequentie van trainen nodig. Deze mensen moeten vaak wat afgeremd worden. Ze zijn vurig en erg gedisciplineerd. Daarbij hebben ze een goed ontwikkeld lichaam. Wanneer de trainingen te intensief zijn branden ze op en raken ze uit balans.
 • Een lichtere basis bouw (Vata type) heeft een lagere intensiteit en frequentie van trainen nodig. Zij houden van veel variatie en een speelse manier van trainen. Dit lichaam heeft in verhouding weinig spiermassa, minder vocht en minder vet tot haar beschikking.

Ben jij benieuwd naar jouw ideale vorm van bewegen? Mail ons, of plan het gratis 1:1 gesprek voor meer informatie.

Artikelen

Hoe vind ik meer rust?

In de hectische tijd waarin we leven lijkt het onmogelijk om…

Hoe word ik weer blij van mijn uiterlijk?

Een steeds belangrijker onderwerp in de wereld waarin we leven…

10 Ayurvedische tips om Covid-19 te bestrijden

Allereerst wil ik duidelijk maken dat ik geen arts of viroloog…

Ga je lichaam weer gebruiken

Personal Training is op het eerste gezicht een vreemde eend…